Опубліковано 13 лютого 2018 року, 14:30

Гуманітарну допомогу з Франції вже вдруге доставили до дитячої обласної лікарні – Валентин Резніченко

Дитячій обласній лікарні вже вдруге поставили «гуманітарку» із Франції. У доброчинному вантажі – тонометри, оглядові кушетки, перев’язочні матеріали, багатофункціональні ліжка, стільці, возики для роздачі їжі. Усе це – для відділень реанімації, урології, хірургії та оперблоку, де лікують маленьких пацієнтів, повідомив голова ДніпроОДА Валентин Резніченко. 

«Пацієнти мають лікуватися в комфортних і сучасних умовах – таке завдання Президента України Петра Порошенка. Обласним коштом  регулярно оновлюємо оснащення медзакладів області. Допомагають і благодійники. Зокрема, із Франції отримали вже 28-му партію «гуманітарки». Цього разу передали її обласній дитячій лікарні»,  – зазначив Валентин Резніченко. 

Грузовик з «гуманітаркою» заповнений вщерть. У благодійному вантажі – перев’язувальні матеріали, блоки шприцевих дозаторів, стільці, крісла, столики для харчування, тонометри, негатоскопи для перегляду рентгенограм, багатофункціональні ліжка. Медики зазначають: нічого зайвого, усе виключно за потребами лікарні.  

«Зокрема, ліжка вкрай необхідні для найбільш важких пацієнтів. Койки з електричним приводом, керуються дистанційно, їм можна задати будь-яке положення задля комфорту хворих. Крім того, постілі укомплектовані протипролежневими матрацами», – розказав завідуючий відділенням реанімації новонароджених Денис Сурков.  

Благодійну допомогу з Франції передали до відділень реанімації, урології й хірургії. Велику партію перев’язувального матеріалу та медобладнання доправили до операційного блоку.

«У коробках – все, що знадобиться під час операції: від одноразових рукавичок до ножиць і пінцетів. На рік проводимо понад 9 тисяч операцій, рятуємо більше 15 тисяч дітей. Вдячні європейським партнерам за підтримку. Тепер медична допомога стане якіснішою», – запевнив завідуючий операційним блоком Антон Обертинський.  

Франція допомагає лікарням Дніпропетровщини вже другій рік поспіль. Усе – виключно на благодійних засадах. 

«Проект абсолютно безкоштовний. Ми не витрачаємо жодної копійки бюджетних коштів. Така медична допомога безцінна», – підкреслив керівник благодійного проекту від ДніпроОДА Олександр Коломійцев. 

Забезпечення обладнанням медзакладів області – результат співпраці ДніпроОДА з «Асоціацією медичної та благодійної допомоги Франція-Україна» та волонтеркою Діаною Дольс. Раніше жінка мешкала у Дніпрі, та кілька років тому емігрувала до Франції. Наразі підтримує земляків з-за кордону.

Дитячій обласній лікарні поставили «гуманітарку» із Франції.

Це вже другий благодійний вантаж для цього медзакладу.

Машина повна.

У коробках – важливий груз....

 ...стільці...

 ...інструменти...

 ...перев'язочний матеріал...

 ...шприцеві дозатори...

 ...багатофункціональні ліжка....

 «Ліжка вкрай необхідні для найбільш важких пацієнтів. Койки з електричним приводом, керуються дистанційно, їм можна задати будь-яке положення задля комфорту хворих. Крім того, постілі укомплектовані протипролежневими матрацами», – розказав Денис Сурков.  

Благодійну допомогу з Франції передали різним відділенням лікарні.

Велику партію доправили до оперблоку.

«У коробках – все, що знадобиться під час операції: від одноразових рукавичок до ножиць і пінцетів. Вдячні європейським партнерам за підтримку. Тепер медична допомога стане якіснішою», – запевнив Антон Обертинський.  

Обладнання для медзакладів регіону – результат співпраці ДніпроОДА з «Асоціацією медичної та благодійної допомоги Франція-Україна» та волонтеркою Діаною Дольс.

«Проект абсолютно безкоштовний. Ми не витрачаємо жодної копійки бюджетних коштів. Така медична допомога безцінна», – підкреслив  Олександр Коломійцев.

Завантажуємо ще
Outdated Browser
Для комфортної роботи в Мережі потрібен сучасний браузер. Тут можна знайти останні версії.
Outdated Browser
Цей сайт призначений для комп'ютерів, але
ви можете вільно користуватися ним.
67.15%
людей використовує
цей браузер
Google Chrome
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
9.6%
людей використовує
цей браузер
Mozilla Firefox
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
4.5%
людей використовує
цей браузер
Microsoft Edge
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
3.15%
людей використовує
цей браузер
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux