Опубліковано 06 грудня 2018 року, 12:30

Головною «родзинкою» різдвяного балу-2018 стане танцювальний мікс – Валентин Резніченко

З півсотні АТОвців, їхніх рідних та волонтерів готуються до різдвяного балу-2018. Він – вже 23 грудня. На тренувальному танцмайданчику панує родинна атмосфера. Рухи – вже відточені, чіткі та впевнені. Головна «родзинка» цьогорічного свята – попурі із різних танців, до якого приєднаються всі пари. Про це повідомив голова Дніпропетровської облдержадміністрації Валентин Резніченко.

 «Приділяти якомога більше уваги нашим воїнам, що боронять кордони на Сході, – завдання Президента України Петра Порошенка. Різдвяні та «бузкові» бали, які влаштовуємо для наших захисників та їхніх рідних, – вже традиція. Танці – це і хороший спосіб реабілітації для хлопців, і можливість провести час разом із родинами. За два роки вже набрали з півсотні постійних учасників», – зазначив голова Дніпропетровської облдержадміністрації Валентин Резніченко.

Нині у розпалі – інтенсивні репетиції майбутнього балу. Учасники готують для глядачів сюрприз – попурі із різних танців. Приміром, перша пара починає з вальсу, друга – підхоплює вже в іншому стилі.

«Раніше взагалі не танцював. Ну, хіба що чечітку під стрільбу, – поділився АТОвець Ростислав Перетятько. – Та дружина «прив’язала» мене до танців. Тепер репетиції стали вже доброю звичкою».

Ростислав отримав на війні інвалідність. Тож танці для нього, як підкреслив сам хлопець, – це і можливість показати, що він спроможний багато що зробити, а не тільки «валятися у ліжку».

«Завжди після вдало зробленого «па» відчуваю задоволення і гордість, що в мене вийшло, попри все», – додав він.

 На балу учасникам «акомпануватиме» військовий оркестр. Музиканти планують не лише зіграти, але й заспівати. Вони мають чудові вокальні номери, каже начальник управління з питань учасників АТО Дніпропетровської ОДА Наталія Шуліка.

 «Взагалі цьогорічний бал буде найактивнішим та найдрайвовішим. На одному місці ніхто стояти не буде – танцюватимуть всі! І учасники, і гості, – підкреслила вона. – Влаштуємо різні танцювальні ігри, на кшталт «струмочку». Це дуже захоплююче! Минулого разу він вийшов «нескінченний». Взяти участь зможуть усі охочі».

На святі буде і ялинка, і фотозона, і танцювальні майстер-класи.

 «Мій батько – Олег Ейсмант – загинув в АТО. Він завжди мріяв, щоб я танцювала. Тож із задоволенням беру участь у цих балах. Мені здається, папа пишався би тим, що танцюю у пам’ять про нього», – сказала учасниця Діана Дрозд.

 Різдвяний бал-2018 – вже 23 грудня у холі обласного театру опери та балету. Початок – о 16:00. Вхід вільний. За традицією, бал буде благодійним – всі охочі зможуть передати кошти на лікування поранених бійців.

АТОвці, волонтери та їхні рідні готуються до різдвяного балу-2018

Рухи – відточені,..

..чіткі,..

..впевнені

Наталія Шуліка: «Цьогорічний бал буде найактивнішим та найдрайвовішим. Танцюватимуть всі!»

Під чітким керівництвом хореографа..

..відшліфовуються найскладніші «па»

«Мені здається, папа пишався би тим, що танцюю у пам’ять про нього», – Діана Дрозд

На репетиціях – родинна атмосфера

Участь беруть навіть діти

Ростислав Перетятько раніше не танцював, тепер – затятий учасник балів

Ростислав Перетятько: «Тепер репетиції стали вже доброю звичкою»

Різдвяний бал – вже 23 грудня

Завантажуємо ще
Outdated Browser
Для комфортної роботи в Мережі потрібен сучасний браузер. Тут можна знайти останні версії.
Outdated Browser
Цей сайт призначений для комп'ютерів, але
ви можете вільно користуватися ним.
67.15%
людей використовує
цей браузер
Google Chrome
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
9.6%
людей використовує
цей браузер
Mozilla Firefox
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
4.5%
людей використовує
цей браузер
Microsoft Edge
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
3.15%
людей використовує
цей браузер
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux