Опубліковано 29 травня 2019 року, 09:30

ДЮСШ №1 в Марганці перетворюємо на сучасний спортивний осередок – Валентин Резніченко

Спортивні перемоги залежать не тільки від вміння, наполегливості й гарного тренера. Запорука успіху – достойні умови для занять спортом. Створюють їх у Марганецькій ДЮСШ №1. Подарунок у вигляді реконструкції до 60-річчя закладу зробила Дніпропетровська ОДА. Про це повідомив очільник регіону Валентин Резніченко. 

«На Дніпропетровщині будуємо нові спортивні об’єкти та реконструюємо вже існуючі. Зводимо спорткомплекси, осучаснюємо стадіони та спортивні майданчики. У такий спосіб виховуємо здорову українську націю», – зазначив голова Дніпропетровської ОДА Валентин Резніченко.

У Марганці комфортні умови створюють у ДЮСШ №1. Торік школа відсвяткувала 60-річний ювілей. До дня народження – глобальна реконструкція.

«Заклад був у жахливому стані. Зі стелі капало, у вікна задувало, через погане опалення взимку займатися було холодно, – розказав директор ДЮСШ №1 Едгар Огоновський. – Це перший ремонт нашої школи. Приємно вражені. У закладі змінюється все: кабінети, покриття, спортзал».  

Під час реконструкції зроблено вже чимало: замінили покрівлю, вікна і двері, утеплили стіни. Фасад поштукатурили – незабаром його розфарбують у яскраві кольори. 

Добігають кінця внутрішні роботи. Підрядники докладають плитку в санвузлах та роздягальнях. Готові стіни під фарбу. У гімнастичному залі ремонтують підлогу.

На черзі – і облаштування спортивних майданчиків на вулиці. Місцину під ігрові види спорту мають облаштувати професійним покриттям.

«Те, що нашу школу нарешті ремонтують, це чудово. Щоправда, хотілося б і оновлення спортивного знаряддя. Зокрема, непогано було б замінити коня, бруси, килим. Це те, без чого неможливо відбутися у спортивній гімнастиці», – сказала старший тренер Олена Березюк. 

У спортшколі працюють секції з футболу, гімнастики, стрільби, баскетболу, велотуризму. Після завершення реконструкції закладу планують відкрити додаткові секції – карате, тенісу, волейболу. 

Марина Воєводська свого часу ходила до цієї спортивної школи, сьогодні тут займається гімнастикою її шестирічна донька Маша.

«Що й казати, школа була старенька. На її стінках ще красувався олімпійський ведмедик, – посміхнулася жінка. – Наразі заклад змінюється, стає красивішим. Переконана, це позначиться на спортивних результатах вихованців». 

У Марганецькій ДЮСШ №1 – майже 300 дітей. Школа виховала чимало чемпіонів України, кандидатів та майстрів спорту.

У Марганці триває реконструкція ДЮСШ №1.

Торік школа відсвяткувала 60-річний ювілей.

 «Заклад був у жахливому стані. Зі стелі капало, у вікна задувало, через погане опалення взимку займатися було холодно, – розказав Едгар Огоновський. – Це перший ремонт нашої школи».

 Фасад поштукатурили – незабаром розфарбують.

 Робота кипить на подвір'ї.

 Укладають тротуарну  плитку.

 Добігають кінця внутрішні роботи.

Докладають плитку в санвузлах та роздягальнях.

Зварювальні роботи.

У гімнастичному залі ремонтують підлогу.

 «Хотілося б і оновлення спортивного знаряддя. Зокрема, непогано було б замінити коня, бруси, килим. Це те, без чого неможливо відбутися у спортивній гімнастиці», – сказала Олена Березюк.

 У Марганецькій ДЮСШ №1 – майже 300 дітей.

Марина Воєводська свого часу ходила до цієї спортивної школи, сьогодні тут займається гімнастикою її донька Маша.

 У спортшколі працюють секції з футболу, гімнастики, стрільби, баскетболу, велотуризму.

 Дніпропетровська ОДА будує  нові спортивні об’єкти та реконструює існуючі.

Завантажуємо ще
Outdated Browser
Для комфортної роботи в Мережі потрібен сучасний браузер. Тут можна знайти останні версії.
Outdated Browser
Цей сайт призначений для комп'ютерів, але
ви можете вільно користуватися ним.
67.15%
людей використовує
цей браузер
Google Chrome
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
9.6%
людей використовує
цей браузер
Mozilla Firefox
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
4.5%
людей використовує
цей браузер
Microsoft Edge
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
3.15%
людей використовує
цей браузер
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux