Опубліковано 16 січня 2020 року, 14:39

Дніпропетровська ОДА шукає інвесторів для розвитку курорту «Солоний Лиман»

Унікальну здравницю «Солоний Лиман», що на Дніпропетровщині, хочуть перетворити на сучасний курорт європейського рівня. Наразі Дніпропетровська облдержадміністрація шукає інвесторів, які допоможуть модернізувати лікарню. Про це повідомив очільник регіону Олександр Бондаренко під час візиту до лікувально-реабілітаційного центру.

 «Солоний Лиман» - один зі скарбів нашої області, який маємо показати всій Україні. Це ексклюзивний курорт з унікальним мікрокліматом. Хочемо перетворити його на велику рекреаційну зону, де зможуть відпочити та поправити здоров’я мешканці з усієї країни. Наразі шукаємо інвесторів, вже провели перемовини з кількома компаніями. Зокрема, можливість інвестувати у розвиток курорту розглядає австрійська компанія «Masterconcept»,  зазначив голова Дніпропетровської облдержадміністрації Олександр Бондаренко.

У реабілітаційному центрі «Солоний Лиман» лікують захворювання хребта та кістково-м'язової системи, шлунково-кишкового тракту, допомагають відновитися після травм. «Родзинки» курорту – унікальні за складом лікувальні грязі та цілюща мінеральна вода.

 «Солоний Лиман» – це загадкове озеро, лікувальні  грязі  та унікальний мікроклімат. Цей курорт – справжня перлина нашої області. У реабілітаційному центрі ми поєднуємо грязелікування з апаратною та медикаментозною фізіотерапією, фізкультурою, масажами. Лікувальний курс відповідає усім сучасним світовим стандартам», – наголосив генеральний директор Дніпропетровського обласного спеціалізованого реабілітаційного центру «Солоний Лиман» Ігор Чабаненко. 

Центр може одночасно прийняти 340 людей. Щороку у «Солоному Лимані» проходять реабілітацію понад 5 тисяч мешканців області – у тому числі, учасники бойових дій на Сході України.

 «У 2015-му я демобілізувався, і мене одразу направили до реабілітаційного центру. Через травму спини я ледь дійшов сюди. А вже за три тижні лікування просто «літав». Тепер приїжджаю до «Солоного Лиману» кожен рік»,  розповів ветеран АТО/ООС Ігор Ковальчук.

Пошуком потенційних інвесторів займається Інвестиційна рада, яка діє при Дніпропетровській ОДА. За додатковою інформацією  слід звертатися за електронною адресою: los.dmytro.oda@gmail.com  

Курорт «Солоний Лиман» хочуть перетворити на сучасний рекреаційний комплекс

Дніпропетровська ОДА шукає інвесторів для розвитку реабілітаційного центру

«Це ексклюзивний курорт з унікальним мікрокліматом. Хочемо перетворити його на велику рекреаційну зону, де зможуть відпочити та поправити здоров’я мешканці з усієї країни. Наразі шукаємо інвесторів, вже провели перемовини з кількома компаніями», - Олександр Бондаренко

 «Родзинки» курорту – унікальні за складом лікувальні грязі…

та цілюща мінеральна вода

«Солоний Лиман» – це загадкове озеро, лікувальні грязі та унікальний мікроклімат. Цей курорт – справжня перлина нашої області. Лікувальний курс відповідає усім сучасним світовим стандартам», – генеральний директор Дніпропетровського обласного спеціалізованого реабілітаційного центру «Солоний Лиман» Ігор Чабаненко

У «Солоному Лимані» допомагають відновитися після травм,…

лікують захворювання опорно-рухового апарату

Тут проходять реабілітацію учасники АТО/ООС

«У 2015-му я демобілізувався, і мене одразу направили до реабілітаційного центру. Через травму спини я ледь дійшов сюди. А вже за три тижні лікування просто «літав», - Ігор Ковальчук

Щороку тут проходять лікування та реабілітацію понад 5 тисяч мешканців Дніпропетровщини

Пошуком партнерів займається Інвестиційна рада при Дніпропетровській ОДА

Завантажуємо ще
Outdated Browser
Для комфортної роботи в Мережі потрібен сучасний браузер. Тут можна знайти останні версії.
Outdated Browser
Цей сайт призначений для комп'ютерів, але
ви можете вільно користуватися ним.
67.15%
людей використовує
цей браузер
Google Chrome
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
9.6%
людей використовує
цей браузер
Mozilla Firefox
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
4.5%
людей використовує
цей браузер
Microsoft Edge
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
3.15%
людей використовує
цей браузер
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux