Опубліковано 27 липня 2018 року, 13:30

ДніпроОДА вдруге проводить конкурс стартапів «BEST INVEST»

Дніпропетровська облдержадміністрація вдруге організувала конкурс стартапів «BEST INVEST». Приєднатися до нього може кожен мешканець області, який має бізнес-ідею. Кращі задуми допоможуть втілити в життя. Про це на прес-конференції розповів керівник проекту «BEST INVEST», директор Інвестиційно-інноваційного центру при ДніпроОДА Олександр Коломійцев. 

«Маєте бізнес-ідею та шукаєте інвестора? Тоді вам на конкурс «BEST INVEST». Його проводимо вже вдруге. Доки минулорічні лауреати успішно втілюють власні проекти, шукаємо нові ідеї. Наше завдання – обрати найталановитіших людей та допомогти реалізувати їхні задуми», - зазначив Олександр Коломійцев. 

Подавати на конкурс можна проекти будь-якої тематики. Головне – ідея має бути актуальною, соціально-корисною та мати реальне підґрунтя для розвитку.

«Конкурс – у три етапи. На першому етапі прийматимемо заявки від учасників – він триватиме до 1 жовтня. Далі оберемо найцікавіші ідеї. Їх авторів запросимо презентувати свої стартапи. Їх оцінюватимуть представники Інвестиційно-інноваційного центру та спеціалісти галузі, якої стосується проект», - додав Олександр Коломійцев. 

Допоможуть обрати проекти й партнери  «BEST INVEST». Цьогоріч конкурс заручився підтримкою компаній, які працюють у сфері енергетики, продовольства, банківської справи.

«Нам подобаються нестандартні підходи в роботі, тому що тільки так народжуються революційні ідеї. Саме таких ідей чекаємо від учасників проекту. Цікавлять нові підходи до контролю якості, мотивації персоналу, енергозбереження, - зазначила представник партнера конкурсу Олена Тонконог. – Допоможемо втілити цікавий проект як інтелектуально, так і  матеріально». 

Результати конкурсу оголосять у листопаді. Трьом переможцям допоможуть втілити їхні ідеї в життя. Проекти розмістять на спеціально створеній онлайн-платформі. Так шукатимуть потенційних інвесторів.

Заявку на участь у конкурсі можна подати тут https://park.free-trade.net/.  

Партнери конкурсу «BEST INVEST» - мережа АЗС SKY, ТМ «Ласунка» та банк «Український капітал»

Олександр Коломійцев: "Наше завдання – обрати найталановитіших людей та допомогти реалізувати їхні задуми"

Олена Тонконог: "Допоможемо втілити цікавий проект як інтелектуально, так і  матеріально"


Завантажуємо ще
Outdated Browser
Для комфортної роботи в Мережі потрібен сучасний браузер. Тут можна знайти останні версії.
Outdated Browser
Цей сайт призначений для комп'ютерів, але
ви можете вільно користуватися ним.
67.15%
людей використовує
цей браузер
Google Chrome
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
9.6%
людей використовує
цей браузер
Mozilla Firefox
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
4.5%
людей використовує
цей браузер
Microsoft Edge
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
3.15%
людей використовує
цей браузер
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux