Опубліковано 09 серпня 2018 року, 12:30

ДніпроОДА реконструює інфекційне відділення міської лікарні в Марганці – Валентин Резніченко

Яскрава будівля та сучасні комфортні палати. Такий вигляд після  реконструкції матиме інфекційне відділення марганецької лікарні. Нині його осучаснює Дніпропетровська облдержадміністрація. Медзаклад вже із новою покрівлею та енергозберігаючими вікнами. У розпалі – термомодернізація фасаду і внутрішнє оздоблення. Це перший капремонт відділення за його 30-річну історію, розповів голова Дніпропетровської ОДА Валентин Резніченко.

«На високій якості медичних послуг акцентує Президент України Петро Порошенко. Осучаснюємо лікарні по всій області. Оновлене інфекційне відділення міської лікарні матимуть і мешканці Марганця. Зараз у розпалі – його реконструкція», – зазначив голова Дніпропетровської облдержадміністрації Валентин Резніченко.

Будівлі інфекційного відділення міської лікарні Марганця – понад 30 років. За цей час заклад не знав жодного капремонту – лише косметичний. Накопичилися проблеми – протікала покрівля, іржавіли труби, у підвалі стояла вода. Приміщення було вогким. Через застарілі вікна втрачалося багато тепла – не справлялася навіть нова пілетна котельня.

Зараз відділення реконструює Дніпропетровська облдержадміністрація. Будівля вже із новими покрівлею та вікнами. Ремонтники утеплюють фасад. Згодом його розфарбують у яскраві кольори.

«Давно мріяли привести будівлю у «божеський» вигляд, тож дуже зраділи капремонту, – поділилася начмед лікарні Ольга Швець. – Інфекційне відділення у нас завжди наповнене. За рік лікуються близько тисячі мешканців міста та навколишніх сіл. Більшість пацієнтів – діти».

У розпалі – роботи всередині. Ремонтники вже оновили комунікації. Наразі міняють двері. Роблять стелю та підлогу. Стіни облаштовують гіпсокартоном та плиткою. Майже готовий другий поверх.

«Сучасне інфекційне відділення стане справжнім подарунком для марганчан, – сказала мер Олена Жадько. – Приємно, що облдержадміністрація і особисто Валентин Резніченко допомагають зробити місто красивішим і комфортнішим для мешканців».

Завершити реконструкцію відділення планують 2019-го. 

Інфекційне відділення марганецької лікарні набуває сучасного вигляду

Будівля вже із новими покрівлею та вікнами

Зараз термомодернізують фасад

«Давно мріяли привести будівлю у «божеський» вигляд, тож дуже зраділи капремонту», – Ольга Швець

У розпалі – роботи всередині

Вже нові електрика,..

..система водопостачання та водовідведення

Стіни облаштовують плиткою

На фініші – приміщення другого поверху

Завершення реконструкції – 2019-го


Завантажуємо ще
Outdated Browser
Для комфортної роботи в Мережі потрібен сучасний браузер. Тут можна знайти останні версії.
Outdated Browser
Цей сайт призначений для комп'ютерів, але
ви можете вільно користуватися ним.
67.15%
людей використовує
цей браузер
Google Chrome
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
9.6%
людей використовує
цей браузер
Mozilla Firefox
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
4.5%
людей використовує
цей браузер
Microsoft Edge
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
3.15%
людей використовує
цей браузер
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux