Опубліковано 20 вересня 2018 року, 13:30

ДніпроОДА поділилася досвідом із впровадження технологій е-урядування з вінницькими колегами

Як на Дніпропетровщині розвивається е-урядування? Перейняти досвід регіону приїхали гості з Вінницької області. Зустріч пройшла у Дніпропетровській облдержадміністрації.

«До нас звернулася Вінницька обладміністрація з бажанням перейняти досвід Дніпропетровщини у впровадженні технологій е-урядування. Це програми інформатизації, безпека ресурсів, співпраця з громадами, надання електронних послуг – цілий комплекс. Охоче ділимося нашими надбаннями та цікавимося досягненнями інших територій», – сказала начальник управління інформтехнологій та електронного урядування Дніпропетровської ОДА Тетяна Шаповалова.

Дніпропетровщина разом із Вінницькою, Волинською та Одеською областю – учасниці проекту EGAP «Електронне урядування задля підзвітності влади та участі громади».

«Із чотирьох областей, учасниць проекту, для візиту обрали Дніпропетровщину. На сьогодні це найбільш успішний регіон у плані інформаційних технологій. Будемо намагатися максимально використовувати його досвід у себе», – зазначив координатор EGAP у Вінницькій області Віктор Маценко.

«Нас цікавить, як на Дніпропетровщині обласна влада взаємодіє з владою на місцях. Знаємо, що тут вже на повну працює система електронного документообігу між різними органами. Ми поки що лише на старті», – сказав начальник управління інформаційних технологій Вінницької облдержадміністрації Ігор Солоненко.

Вінницькі гості поділилися й власними надбаннями.

«У нас працює ситуаційний центр, там зберігаються відеоматеріали з міських камер відеоспостереження. У планах – поширити практику на всю область. Можливо, такий досвід зацікавить Дніпропетровщину. Нам, у свою чергу, хотілося б дізнатися більше про створення і ведення програми інформатизації регіону», – сказав директор департаменту інформаційних технологій Вінницької міської ради Володимир Романенко.

Як на Дніпропетровщині розвивається е-урядування?

Перейняти досвід регіону

… приїхали гості з Вінницької області

Зустріч пройшла у Дніпропетровській облдержадміністрації

«Нас цікавить, як на Дніпропетровщині обласна влада взаємодіє з владою на місцях» – начальник управління інформаційних технологій Вінницької облдержадміністрації Ігор Солоненко

Дніпропетровщина – одна із чотирьох областей-учасниці проекту EGAP

 «Будемо намагатися максимально використовувати досвід Дніпропетровщини у себе» – координатор EGAP у Вінницькій області Віктор Маценко

Обговорення технологій е-урядування

«Охоче ділимося нашими надбаннями та цікавимося досягненнями інших територій» – начальник управління інформтехнологій та електронного урядування Дніпропетровської ОДА Тетяна Шаповалова

 Регіон відкритий до співпраці

 … та поширення досвіду

 

Завантажуємо ще
Outdated Browser
Для комфортної роботи в Мережі потрібен сучасний браузер. Тут можна знайти останні версії.
Outdated Browser
Цей сайт призначений для комп'ютерів, але
ви можете вільно користуватися ним.
67.15%
людей використовує
цей браузер
Google Chrome
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
9.6%
людей використовує
цей браузер
Mozilla Firefox
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
4.5%
людей використовує
цей браузер
Microsoft Edge
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
3.15%
людей використовує
цей браузер
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux