Опубліковано 07 травня 2018 року, 11:30

ДніпроОДА капітально відремонтує Дніпровську школу №126 – Валентин Резніченко

У Дніпровській школі №126 стартував капітальний ремонт. Реконструкція цього  навчального закладу – перша за понад 50 років. Про це повідомив голова ДніпроОДА Валентин Резніченко.  

«За завданням Президента України Петра Порошенка на Дніпропетровщині втілюємо програму з реконструкції шкіл. Загалом за три роки відремонтували вже 70 навчальних закладів. Школи в Петриківці, Юр’ївці, Нікополі – приклад того, як стару будівлю можна перетворити на яскравий, комфортний та сучасний освітній простір. Ремонт навчальних закладів продовжуємо й цьогоріч», – розповів Валентин Резніченко.  

У 2018 році розпочалася реконструкція школи №126 міста Дніпро. Нині підрядники ремонтують покрівлю.

«Наша школа побудована у 1961 році. З того часу капітального ремонту тут не було. Назбиралось чимало проблем. Навіть більше, ніж ми думали. Наприклад, коли підрядники розбирали дах, виявилося, що він був геть гнилим. Радіємо, що розпочались роботи», – сказала заступник директора з навчально-виховної роботи Дніпровської школи №126 Олена Товстоног.  

У школі замінять дах, вікна, підлогу, застарілі електромережу та систему опалення. Підрядники утеплять і оздоблять стіни, осучаснять класні кімнати, актову та спортивну зали.

«Двоє моїх дітей ходять до цієї школи. Доньки навчаються у п’ятому та першому класах. Школа нам подобається, тут дуже гарні вчителі. Звісно, умови хотілось б кращі. Тому дуже чекаємо на завершення робіт», – поділилася мешканка Дніпра Яна Малицька. 

Біля школи проведуть благоустрій території, реконструюють стадіон. Умови навчання покращать для понад 900 дітей.

«Коли я прийшов до цієї школи, їй вже виповнилося 50 років. Тут я багато чому навчився. Хотілося б, щоб класи  стали затишнішими, красивішими і теплішими», – поділився учень сьомого класу Дніпровської школи №126 Вадим Клименко. 

Завершити реконструкцію школи планують у 2019 році.

У Дніпровській школі №126 – капітальний ремонт.

Нині підрядники реконструюють дах

Демонтують батареї

«Наша школа побудована у 1961 році. З того часу капітального ремонту тут не було. Назбиралось чимало проблем», – сказала заступник директора з навчально-виховної роботи Дніпровської школи №126 Олена Товстоног

 У школі замінять стару підлогу, електромережу та систему опалення

 «Хотілося б, щоб наші класи  стали затишнішими, красивішими і теплішими», – поділився учень сьомого класу Дніпровської школи №126 Вадим Клименко

Навчальний заклад стане сучасним та яскравим

 «Двоє моїх дітей ходять до цієї школи. Доньки навчаються у п’ятому та першому класах. Школа нам подобається, тут дуже гарні вчителі. Умови, звісно, хотілось би кращі», – поділилася мешканка Дніпра Яна Малицька

Завершити реконструкцію планують до 2019 року

Такий вигляд школа матиме після її завершення

Завантажуємо ще
Outdated Browser
Для комфортної роботи в Мережі потрібен сучасний браузер. Тут можна знайти останні версії.
Outdated Browser
Цей сайт призначений для комп'ютерів, але
ви можете вільно користуватися ним.
67.15%
людей використовує
цей браузер
Google Chrome
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
9.6%
людей використовує
цей браузер
Mozilla Firefox
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
4.5%
людей використовує
цей браузер
Microsoft Edge
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
3.15%
людей використовує
цей браузер
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux