Опубліковано 19 грудня 2018 року, 09:30

Для майже 600 дітей з Жовтих Вод створили найяскравішу в Україні школу – Валентин Резніченко

Яскрава та сучасна. Школа №6 «Перспектива»  у Жовтих Водах тепер – європейського зразка. Реконструювала заклад Дніпропетровська облдержадміністрація. У школі –  теплий різнокольоровий фасад, нова покрівля та вікна, кабінети з сучасним дизайном та новими меблями. Про це повідомив очільник Дніпропетровщини Валентин Резніченко.

«Забезпечити школярам Дніпропетровщини належні умови для навчання та розвитку – це завдання Президента України Петра Порошенка. Нині реконструюємо понад 30 опорних та основних шкіл області. Вже завершили приводити до ладу школу №6 у Жовтих Водах. Після капітального ремонту старими у закладі залишились тільки стіни. Тепер це найяскравіша школа України», - зазначив голова Дніпропетровської облдержадміністрації Валентин Резніченко.

 Будівля школи №6 у Жовтих Водах – відносно нова. Їй трохи більше тридцяти. Але за цей час дуже «прохудився» дах та зіпсувались вікна. Покрівля часто протікала, а з щілин дуло. Взимку доводилось додатково «утеплювати» класи обігрівачами.

«Ми своїми силами робили ремонт, але проблеми все одно залишалися. Тепер - це зовсім інший заклад. Коли роботи тільки починались, не вірилось, що яскраву картинку втілять у життя. Але вже бачимо результат», - сказала директор Жовтоводської школи №6 Павліна Чаленко.

Нині Жовтоводська школа – одна з найсучасніших в Україні. Її реконструювали за європейськими стандартами. Акцент зробили на енергоефективності. Підрядники термомодернізували фасад, встановили енергозберігаючі вікна, двері, реконструювали покрівлю. Для дітей з особливими потребами обладнали пандус із підігрівом та термодатчиками. Взимку він не замерзатиме.

«Раніше школі не вистачало яскравих кольорів. Зараз дуже гарно і усередині, і ззовні. Коли я проходжу повз, в мене просто перехоплює дихання – така краса. Трохи заздрю своєму молодшому брату – майбутньому першокласнику. Адже він навчатиметься у такій сучасній школі. Впевнена, що на заняття діти будуть ходити із радістю», - розповіла учениця 11 класу школи №6 Катерина Свєшнікова. 

 Сучасний ремонт – і всередині. У школі повністю замінили електромережу, систему водопостачання та опалення. Осучаснили спортивну залу, їдальню, перебудували та розширили кухню. В актовій залі – велика сцена та спеціальне звукоізолююче покриття. Класи – із яскравим дизайном, новими меблями.

«Мені дуже подобається, що школа тепер різнобарвна. Заходиш всередину і бачиш різнокольорові двері та яскраві класи. Це підіймає настрій, навіть хочеться більше вчитися», - зізнався старшокласник Антон Усатенко.

У школі №6 – 23 класи. В них - майже 600 дітей.

 Так виглядає Жовтоводська школа №6 після реконструкції

Тепер вона – найяскравіша в Україні

 Теплий різнобарвний фасад

 Коли роботи тільки починались, не вірилось, що яскраву картинку втілять у життя. Але вже бачимо результат», - сказала директор Жовтоводської школи №6 Павліна Чаленко.

 Відремонтовані класи

 Яскравий дизайн

 Нові зручні меблі

 «Наш заклад дуже змінився. Тепер це справжня європейська школа. Дуже подобається таке різнобарв’я», - поділився учень 11 класу школи №6  Олексій Тупка.

Сучасні двері…

 …також різнобарвні

Капітальний ремонт – за європейськими стандартами

 Оновлена актова зала

Стіни зі спеціальним звукоізолюючим покриттям

 «Раніше школі не вистачало яскравих кольорів. Зараз дуже гарно і усередині, і ззовні», - зізналась учениця 11 класу школи №6 Катерина Свєшнікова.

У школі №6 - майже 600 учнів

Завантажуємо ще
Outdated Browser
Для комфортної роботи в Мережі потрібен сучасний браузер. Тут можна знайти останні версії.
Outdated Browser
Цей сайт призначений для комп'ютерів, але
ви можете вільно користуватися ним.
67.15%
людей використовує
цей браузер
Google Chrome
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
9.6%
людей використовує
цей браузер
Mozilla Firefox
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
4.5%
людей використовує
цей браузер
Microsoft Edge
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
3.15%
людей використовує
цей браузер
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux