Опубліковано 27 червня 2019 року, 12:30

Для дітей Верхньодніпровського району створюємо сучасну та комфортну школу – Валентин Резніченко

Реконструкція Ганнівської опорної школи – у розпалі. Крок за кроком сільський навчальний заклад перетворюється на модерновий освітній простір. Нині підрядники осучаснюють кабінети та завершують облаштовувати фасад. Про це повідомив голова Дніпропетровської облдержадміністрації Валентин Резніченко.

«Енергоефективність, оригінальність  та комфорт – це ті принципи, за якими ми реконструюємо соціально важливі об’єкти Дніпропетровщини. Кожна оновлена школа, дитсадок чи лікарня відповідають викликам часу. Нині реконструюємо кілька десятків навчальних закладів у різних куточках області. Вже незабаром  сучасний освітній простір отримають діти Ганнівки Верхньодніпровського району», - сказав голова Дніпропетровської облдержадміністрації Валентин Резніченко

У Ганівській опорній школі навчаються діти з декількох навколишніх сіл Верхньодніпровського району. Загалом – понад 120 учнів. Ще близько півсотні малюків виховують у дитсадку при школі. Втім, умови у відносно новій будівлі залишали бажати кращого. Взимку через проблеми з опаленням діти були змушені сидіти у куртках.

«Наша школа була застарілою. А хотілося бачити її сучасною та затишною. Щоб зявилась ігрова кімната та новітнє обладнання. Зараз вже набагато краще, вона оновилася та стала гарнішою», - сказала учениця 9 класу Інна Власова.

Наразі школу реконструюють за новітніми стандартами. Заклад вже з енергозберігаючими вікнами, новенькою покрівлею, «теплим» фасадом. Осучаснили й коридори та навчальні класи.

 «Для мене важливо, аби у класах було сучасне обладнання - електронні дошки, мультимедійні проектори. Тепер все це в нас є, й уроки проходять набагато цікавіше та змістовніше, - поділилась вчителька іноземної мови Христина Галоян . - Неодноразово чула від дітей, що у школі  їм комфортно та затишно».

Нині підрядники працюють на двох поверхах школи – фарбують стіни та укладають кахлі. Наступний крок – ремонт спортивної та актової зали, облаштування території. У закладі обладнають ресурсну кімнату та лінгафонний кабінет.

«Дуже подобається, як змінюється наша школа. Вона вже стала окрасою Верхньодніпровського району. Коли проходиш повз, одразу бачиш сучасний, яскравий дизайн, - сказав учень 8 класу Олександр Родюк. – А ще подобається, як після ремонту оновились класи. Тепер в нас є інтерактивні дошки, а в кабінеті хімії ще й можна зробити багато цікавих дослідів».

Нині Дніпропетровська ОДА реконструює понад 30 шкіл.

 У Ганнівці Верхньодніпровського району реконструюють опорну школу

 «Зараз вже школа набагато краща, вона оновилася та стала гарнішою», - учениця 9 класу Інна Власова

 Заклад вже із новими вікнами та покрівлею

Осучаснили коридори…

 та навчальні класи

«Подобається, як після ремонту оновились класи. Тепер в нас є інтерактивні дошки, а в кабінеті хімії ще й можна зробити багато цікавих дослідів», - учень 8 класу Олександр Родюк

 Нині у розпалі – роботи на другому та третьому поверхах

 Фарбують стіни…

 та укладають кахлі

«Неодноразово чула від дітей, що у школі  їм комфортно та затишно», - вчителька іноземної мови Христина Галоян

На черзі – облаштування території

У Ганнівській школі – понад 120 учнів

 

Завантажуємо ще
Outdated Browser
Для комфортної роботи в Мережі потрібен сучасний браузер. Тут можна знайти останні версії.
Outdated Browser
Цей сайт призначений для комп'ютерів, але
ви можете вільно користуватися ним.
67.15%
людей використовує
цей браузер
Google Chrome
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
9.6%
людей використовує
цей браузер
Mozilla Firefox
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
4.5%
людей використовує
цей браузер
Microsoft Edge
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
3.15%
людей використовує
цей браузер
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux