Опубліковано 11 жовтня 2018 року, 15:30

День захисника України у Дніпрі відзначатимуть зранку до вечора: святкова програма

Зранку – урочистий марш військових, виставка бойової техніки та покладання квітів на Алеї пам’яті. А ще – клятва ліцеїстів, святкова хода, польова кухня і виступи лауреатів фестивалю «Пісні, народжені в АТО». Ввечері – грандіозне світлове 3D-шоу та концерт відомих українських гуртів. Все – в обласному центрі. Таку насичену програму до Дня захисника України підготувала Дніпропетровська облдержадміністрація.

 Свято захисника України у Дніпрі розпочнеться вшануванням пам’яті полеглих Героїв. О 10:30 керівники області разом із членами родин загиблих покладуть квіти на Алеї пам’яті поряд із Дніпропетровською облдержадміністрацією.

 Урочистості продовжаться біля будівлі ДніпроОДА, де встановлять великі екрани. Об 11:00 розпочнеться пряма трансляція привітання Президента України Петра Порошенка. Після – вихованці Дніпровського ліцею з посиленою військово-фізичною підготовкою складуть клятву на вірність українському народові.

Об 11:30 біля будівлі ДніпроОДА стартує урочистий марш військових, який переросте у святкову ходу. Учасники вирушать до майданчика біля найвищого флагштоку країни з найбільшим Державним Прапором – на Соборну площу.  

Біля Музею АТО можна буде подивитися на унікальну експозицію – там влаштують виставку справжньої бойової техніки.

Урочистості продовжаться близько 13:00 на майданчику біля флагштоку. Керівники області нагородять  ветеранів, волонтерів, громадських активістів. Після – розпочнеться святковий концерт. Виступатимуть лауреати фесту «Пісні, народжені в АТО». А ще – всі охочі зможуть скуштувати страви польової кухні.

Ввечері на містян очікують феєричне відеомепінг шоу та великий концерт. На майданчику біля флагштоку вже установили велику сцену довжиною у 27 метрів з екранами. На них транслюватимуть відео у форматі 3D. Паралельно проходитиме лазерне шоу. На сцені виступатимуть відомі українські гурти – «Ангажемент на вівторок» та «Ot Vinta!».

Вечірня програма така:

18:00 - 18:10 – відкриття свята

18:10 - 18:20 – світлове 3D шоу

18:20 - 19:00 - гурт «Ot Vinta!»

19.00 - 19:10 - світлове 3D шоу

19:10 - 19:40 - гурт «Ангажемент на вівторок»

19:40 - 19:50 - світлове 3D шоу

Урочистості до Дня захисника України пройдуть також у Кам’янському, Кривому Розі, Новомосковську, Черкаському, Гвардійському та інших населених пунктах області.

Завантажуємо ще
Outdated Browser
Для комфортної роботи в Мережі потрібен сучасний браузер. Тут можна знайти останні версії.
Outdated Browser
Цей сайт призначений для комп'ютерів, але
ви можете вільно користуватися ним.
67.15%
людей використовує
цей браузер
Google Chrome
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
9.6%
людей використовує
цей браузер
Mozilla Firefox
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
4.5%
людей використовує
цей браузер
Microsoft Edge
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
3.15%
людей використовує
цей браузер
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux