Опубліковано 11 червня 2019 року, 13:00

Будуємо сучасний перехід між корпусами обласної дитячої лікарні у Дніпрі - Валентин Резніченко

Зручний триповерховий перехід із ліфтами та кімнатами для персоналу зводять для пацієнтів обласної дитячої лікарні у Дніпрі. Він з’єднає перший та третій корпуси медзакладу. Внутрішні роботи вже на фініші, повідомив голова Дніпропетровської облдержадміністрації Валентин Резніченко.

«Мешканці Дніпропетровщини мають отримувати якісні медичні послуги, які відповідають новим стандартам. У лікарнях області створюємо для пацієнтів комфортні умови – реконструюємо застарілі корпуси, закуповуємо новітнє обладнання. Нині у розпалі – роботи на території Дніпропетровської дитячої обласної лікарні», - сказав голова Дніпропетровської облдержадміністрації Валентин Резніченко. 

Три корпуси та 12 стаціонарних відділень. Дитяча обласна лікарня у Дніпрі – найбільша в регіоні. Щоденно сотні маленьких пацієнтів приходять до медзакладу на консультації та лікування. Лікарі зауважують – аби оперативно надавати дітям допомогу, наземний перехід між корпусами був вкрай необхідний. Адже у першому корпусі розташовані приймальня, діагностичне та хірургічне відділення, рентген-кабінети. У третьому – інфекційне, гематологічне та відділення термічної травми.

«У гематологічному відділенні знаходяться дітки з важкими захворюваннями. Вони потребують великої кількості обстежень. Зараз, аби потрапити до основного корпусу, доводиться робити велике коло, йти через вулицю. А завдяки цьому переходу наші пацієнти зможуть швидше отримувати спеціалізовану допомогу», - розповіла завідувачка дитячим обласним гематологічним відділенням Ірина Посметюха. 

У «добудові» вже провели комунікації, встановили вікна. Новий перехід утеплили та обладнали ліфтами. Після завершення ремонту лікарі та пацієнти з кожного поверху зможуть швидко потрапити до головного корпусу лікарні.

«Лікарняними ліфтами, які з’єднують приймальне та хірургічне відділення з операційним блоком, користувалися з 1980-х років. Звичайно, обладнання давно застаріло. Тепер його повністю модернізували та додали ще два ліфти для пасажирів», - сказала заступниця директора обласної дитячої лікарні з технічних питань Галина Єршова.

Нині підрядники приводять до ладу територію, завершують оздоблювальні роботи всередині та облаштовують фасад.

За чотири роки Дніпропетровська ОДА збудувала та реконструювала в області 40 медзакладів.

 Сучасний перехід між корпусами обласної дитячої лікарні у Дніпрі

 «Після завершення ремонту лікарі та пацієнти з кожного поверху зможуть швидко потрапити до головного корпусу лікарні», - заступник директора з технічних питань Галина Єршова

 3-поверховий перехід з’єднає перший та третій корпуси медзакладу

 «Завдяки цьому переходу наші пацієнти зможуть швидше отримувати спеціалізовану допомогу», - завідувачка дитячим обласним гематологічним відділенням Ірина Посметюха

 У «добудові» вже провели комунікації та встановили вікна

 Перехід обладнали сучасними ліфтами

 Підрядники завершують внутрішні роботи…

 та облаштовують територію

 Дніпропетровська обласна дитяча лікарня – найбільша в регіоні

Завантажуємо ще
Outdated Browser
Для комфортної роботи в Мережі потрібен сучасний браузер. Тут можна знайти останні версії.
Outdated Browser
Цей сайт призначений для комп'ютерів, але
ви можете вільно користуватися ним.
67.15%
людей використовує
цей браузер
Google Chrome
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
9.6%
людей використовує
цей браузер
Mozilla Firefox
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
4.5%
людей використовує
цей браузер
Microsoft Edge
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
3.15%
людей використовує
цей браузер
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux