Опубліковано 17 квітня 2018 року, 10:30

Біля реконструйованої Петриківської школи зводять сучасний стадіон – Валентин Резніченко

Поруч із реконструйованою Петриківською опорною школою зводять сучасний стадіон. Футбольне поле та декілька майданчиків для занять різними видами спорту з’являться вже цьогоріч, повідомив голова ДніпроОДА Валентин Резніченко.

«Необхідно, щоб діти у кожному населеному пункті області мали комфортні умови для занять спортом. На цьому наголошує Президент України Петро Порошенко, - зазначив Валентин Резніченко. - Цьогоріч розвиваємо спортивну інфраструктуру біля шкіл області. Один із таких проектів втілюємо у Петриківці, де реконструюємо стадіон. Там буде сучасне футбольне поле та декілька майданчиків для занять різними видами спорту».

У 2017 році біля Петриківської школи облаштували сучасні бігові доріжки, баскетбольний майданчик, встановили нові тренажери. Нині ремонтники взялися за футбольне поле – розрівнюють поверхню.

«Наша команда тренувалася на старому полі – трава, ворота та більш нічого. Це було дуже не зручно. А треба ж до змагань готуватися. Чекаємо на нове поле, щоб займатися та перемагати», - розповів 9-класник, учень спортивної дитячої школи Володимир Наливайко.

Майбутній стадіон матиме сучасне футбольне поле зі штучною травою. Поруч зведуть зони для настільного тенісу, волейболу та стрибків у довжину. Навколо стадіону облаштують глядацькі трибуни на 80 людей.

«Працюю в Петриківській школі 35 років й навіть не сподівалася, що дочекаюся такого дива. Мої вихованці отримають новий сучасний стадіон, якому можуть позаздрити навіть міські діти», - поділилася вчитель фізкультури Ірина Франчук.

Завершити всі роботи планують цьогоріч.

«Діти будуть не тільки розумними, а й здоровими. Наш стадіон – для тренувань й учнів спортивної школи, й місце для всіх селищних та районних урочистостей. Цей майданчик єврозразка дозволить проводити тут змагання районного, обласного та навіть всеукраїнського рівня», - зазначила директор Петриківської опорної школи Марина Сорока.

У 2017 році Петриківську опорну школу реконструювали. І зовні, і всередині її не впізнати. Інтерактивні дошки – в усіх 19 класах, два сучасні буккросинги – у коридорах. У школі відкрили ресурсну кімнату та медіатеку для розвитку особливих дітей.


 Біля Петриківської опорної школи зводять сучасний стадіон

Замість старого поля минулоріч облаштували сучасні бігові доріжки,..

баскетбольний майданчик,..

нові тренажери

На часі – будівництво футбольного поля

Ремонтники розрівнюють майданчик

Поле буде євро зразка – зі штучним газоном…

та трибунами на 80 людей

Поруч зі стадіоном облаштують баскетбольний та тенісний майданчики

Після завершення реконструкції на спортивній базі школи проводитимуться уроки фізкультури, а також тренуватимуться вихованці місцевої ДЮСШ

Володимир Наливайко: «Наша команда тренувалася на старому полі – трава, ворота та більш нічого. Це було дуже не зручно. А треба ж до змагань готуватися. Чекаємо на нове поле, щоб займатися та перемагати»

Всі роботи планують завершити у 2018 році

Марина Сорока: «Цей майданчик єврозразка дозволить проводити тут змагання районного, обласного та навіть всеукраїнського рівня»

Минулоріч Петриківську опорну школу капітально відремонтували

Завантажуємо ще
Outdated Browser
Для комфортної роботи в Мережі потрібен сучасний браузер. Тут можна знайти останні версії.
Outdated Browser
Цей сайт призначений для комп'ютерів, але
ви можете вільно користуватися ним.
67.15%
людей використовує
цей браузер
Google Chrome
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
9.6%
людей використовує
цей браузер
Mozilla Firefox
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
4.5%
людей використовує
цей браузер
Microsoft Edge
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
3.15%
людей використовує
цей браузер
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux