Опубліковано 10 червня 2019 року, 11:30

«З нуля» зводимо два корпуси для учнів Слобожанської школи №2 – Валентин Резніченко

У центрі Слобожанського кипить робота. Для учнів школи №2 «з нуля» зводять два нових корпуси. Там буде їдальня, спортивна та актова зали, навчальні класи, бібліотека та навіть зимовий сад. Про це повідомив голова Дніпропетровської облдержадміністрації Валентин Резніченко.

«Одне з наших першочергових завдань – забезпечити дітям належні умови для навчання та розвитку. Нині на Дніпропетровщині реконструюємо понад 30 шкіл, перетворюючи застарілі будівлі на сучасні спортивно-освітні простори. У Слобожанському учням доводилось тіснитися у переповнених класах, нині для них «з нуля» зводимо два нові корпуси», - сказав голова Дніпропетровської облдержадміністрації Валентин Резніченко. 

Просторі кабінети, велика спортивна зала та власна їдальня – заповітна мрія дітей та вчителів Слобожанської школи №2. Понад 20 років учні молодших класів займаються у колишній будівлі дитячого садка. Але класи - затісні, місця для їдальні взагалі немає, а проводити уроки фізкультури та відзначати свята доводиться у невеличкому приміщенні.

 «Раніше у будь-яку погоду – і в дощ, і в сніг – були змушені водити дітей у їдальню через дорогу, до старшої школи. Для занять спортом теж не було належних умов. Розширення школи – це наша давня мрія. І нарешті вона здійсниться», - сказала вчитель початкових класів Катерина Гілюк. 

«Нам дуже не вистачало спортивної зали, було мало місця для занять. Тепер, коли корпуси добудують, наша школа буде просто ідеальна. Хочу бачити її просторою та сучасною», - розповіла учениця 4 класу Даря Шепунова.

Нові освітні умови для учнів створює Дніпропетровська ОДА. В одному з корпусів обладнають навчальні класи, лінгафонний кабінет, їдальню та кухню. А ще там буде зимовий сад. Підрядники вже звели стіни та встановили вікна, нині прокладають комунікації та працюють над фасадом.

«Для мене було справжньою несподіванкою, що незабаром на нашу школу чекають такі зміни. Мрію, щоб вона була сучасна, гарна та різнокольорова, як веселка», - сказала учениця 4 класу Юлія Савела.

Спортивна та актова зали, бібліотека з великим книгосховищем розмістяться у другій новобудові. Каркас  - готовий, нині у розпалі внутрішні роботи.

«Нові корпуси зростають просто на очах. Хочеться, щоб і їдальня, і спортивна зала, і усі гуртки знаходилися на одній території. Сподіваємось, що вже незабаром діти будуть навчатися у великих, світлих та затишних класах», - сказала мама школярки Олена Шепунова. 

У Слобожанській початковій школі №2 – понад 730 учнів.

У Слобожанському – масштабне будівництво

«З нуля» зводять корпуси для школи №2

Тут будуть просторі класи, їдальня, кухня та зимовий сад

 Будівля – майже готова, нині прокладають комунікації та працюють над фасадом

 «Коли корпуси добудують, наша школа буде просто ідеальна. Хочу бачити її просторою та сучасною», - учениця 4 класу Дар’я Шепунова

 Поряд зводять ще один корпус

 «Нові корпуси зростають просто на очах.Сподіваємось, що вже незабаром діти будуть навчатися у великих, світлих та затишних класах», - сказала мама школярки Олена Шепунова

 Підрядники вже звели стіни

 У корпусі розміститься спортивна на актова зали, бібліотека та книгосховище

У розпалі - внутрішні роботи

 «Для мене було справжньою несподіванкою, що незабаром на нашу школу чекають такі зміни», - учениця 4 класу Юлія Савела

 У Слобожанській початковій школі №2 – понад 730 учнів

Завантажуємо ще
Outdated Browser
Для комфортної роботи в Мережі потрібен сучасний браузер. Тут можна знайти останні версії.
Outdated Browser
Цей сайт призначений для комп'ютерів, але
ви можете вільно користуватися ним.
67.15%
людей використовує
цей браузер
Google Chrome
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
9.6%
людей використовує
цей браузер
Mozilla Firefox
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
4.5%
людей використовує
цей браузер
Microsoft Edge
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
3.15%
людей використовує
цей браузер
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux