Опубліковано 26 листопада 2019 року, 15:37

У Перещепиному завершують реконструкцію опорної школи

У Перещепинській громаді реконструюють найбільшу школу. Масштабні роботи охопили всю будівлю – від фасаду та вікон до спортзали та класів. Роботи у навчальній частині завершать вже в січні 2020 року, повідомив голова Дніпропетровської ОДА Олександр Бондаренко. 

«Робота кипить по всій області – ремонтники працюють у школах, садочках, лікарнях. Рухаємося за чітким планом – реконструюємо ті об’єкти, які внесли до пріоритетного списку. Це понад два десятки проєктів, – розповів Олександр Бондаренко. – На завершальному етапі роботи у Перещепиному. Тамтешня школа перетворюється на сучасну, енергоефективну та доступну для всіх дітей». 

Ремонтники вже виконали 95% робіт з реконструкції навчальної частини, повідомив власник компанії-підрядника Денис Островський. Вони фінішують вже в січні 2020 року.

«Ми замінили всі комунікації, вікна та двері, завершуємо оздоблювати фасад та класи, – розповів Денис Островський. – Нині фінансування від області отримуємо вчасно, тож рухаємося навіть із випередженням графіку». 

У лютому 2020-го ремонтники реконструюватимуть харчовий та господарчий блоки. Коли дозволить погода – приведуть до ладу територію. Повністю об’єкт планують здати на півроку раніше від встановленого графіку – навесні наступного року, наголосив підрядник.   

«Школу відкрили у 1973 році і з того часу капремонт не робили жодного разу. Було багато проблем – з покрівлею, застарілими комунікаціями, – розповіла директорка Перещепинської школи №1 Таїса Малиновська. ­– Зараз ремонт просувається жваво, працюють багато людей. Мені сподобався ґрунтовний підхід. Нам навіть каналізацію замінили». 

Завдяки реконструкції кількість учнів, яких може прийняти школа, зросте із 700 до 900. Її відвідуватимуть мешканці Перещепиного та навколишніх сіл. На навчання дітей підвозитимуть шкільними автобусами.

У Перещепиному завершують реконструкцію школи

Нині оздоблюють фасад…

та класи

Всі роботи – за сучасними технологіями

У 2020 році завершать роботи у харчовому,..

…та господарчому блоці

Приведуть до ладу територію

 Роботи завершать навесні 2020 року


Завантажуємо ще
Outdated Browser
Для комфортної роботи в Мережі потрібен сучасний браузер. Тут можна знайти останні версії.
Outdated Browser
Цей сайт призначений для комп'ютерів, але
ви можете вільно користуватися ним.
67.15%
людей використовує
цей браузер
Google Chrome
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
9.6%
людей використовує
цей браузер
Mozilla Firefox
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
4.5%
людей використовує
цей браузер
Microsoft Edge
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
3.15%
людей використовує
цей браузер
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux