Опубліковано 24 січня 2020 року, 15:23

У Дніпропетровській ОДА провели екскурсію для студентів театрально-художнього коледжу

Пресцентр, «Відкрита влада» та зали засідань. Студенти Дніпропетровського театрально-художнього коледжу побували на екскурсії облдержадміністрацією. Хлопці та дівчата зазирнули у різні куточки адмінбудівлі, познайомились із роботою департаментів й управлінь, поспілкувалися із держслужбовцями. Цьогоріч таку екскурсію провели вперше.

На екскурсію облдержадміністрацією завітали студенти 1-го курсу театрально-художнього коледжу. Знайомство з ОДА розпочали із відвідування офісу «Відкритої влади». Дізналися, як потрапити на особистий прийом очільника регіону, де представники керівництва області зустрічаються з мешканцями та скільки часу розглядають письмові звернення.

Наступна «зупинка» – Кругла зала. Саме там проходить більшість офіційних заходів. Побували студенти і у пресцентрі – основному місці зустрічей із журналістами.

«Дізналися від студради, що є можливість потрапити на екскурсію до облдержадміністрації. Подумали – чому б ні, цікаво дізнатися більше про роботу такого органу влади. Адже знаємо про це лише поверхнево»,  розповів студент коледжу Олександр Хвостюк.

Під час екскурсії студентів ознайомили з роботою контакт-центру та «гарячої лінії». Щодня оператори приймають близько 600 звернень від жителів різних куточків області – це майже 120 тисяч дзвінків на рік.

Наостанок хлопці та дівчата потрапили до залів засідань, де очільник області проводить наради із керівниками департаментів та зустрічається з послами.

 «Вперше побував в ОДА, тому вся інформація була для мене новою. Сподобалась відкритість – нам показали усі основні кабінети та зали. Я дуже задоволений, що випала така можливість»,  сказав студент коледжу Михайло Форостецький.

Такі зустрічі проводитимуть регулярно. Щоб організувати екскурсію до Дніпропетровської ОДА, слід заповнити онлайн-заявку.

На екскурсію в ОДА завітали студенти театрально-художнього коледжу

Цьогоріч таку зустріч провели вперше

Перша зупинка – офіс «Відкритої влади»

Побували у Круглій залі

Саме тут проходить більшість офіційних зустрічей

Завітали студенти й до прес-центру

«Дізналися від студради, що є можливість потрапити на екскурсію до облдержадміністрації. Подумали – чому б ні, цікаво дізнатися більше про роботу такого органу влади», – Олександр Хвостюк

Під час екскурсії студентів познайомили з роботою контакт-центру та «гарячої лінії»

Щодня оператори приймають близько 600 звернень

 Хлопцям та дівчатам розповіли про роботу департаментів та управлінь

Студенти побували у залах засідань

Тут очільник регіону проводить наради із керівниками департаментів

«Вперше побував в ОДА, тому вся інформація була для мене новою. Сподобалась відкритість – нам показали усі основні кабінети та зали», – Михайло Форостецький

А тут – зустрічається з послами та іншими офіційними гостями

Такі зустрічі проводитимуть регулярно

Завантажуємо ще
Outdated Browser
Для комфортної роботи в Мережі потрібен сучасний браузер. Тут можна знайти останні версії.
Outdated Browser
Цей сайт призначений для комп'ютерів, але
ви можете вільно користуватися ним.
67.15%
людей використовує
цей браузер
Google Chrome
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
9.6%
людей використовує
цей браузер
Mozilla Firefox
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
4.5%
людей використовує
цей браузер
Microsoft Edge
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
3.15%
людей використовує
цей браузер
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux