Опубліковано 18 червня 2019 року, 10:30

Перетворюємо дніпровський дитсадок №165 на сучасний дошкільний заклад – Валентин Резніченко

Крок за кроком дніпровський дитсадок №165 перетворюється на сучасний та комфортний. Дошкільний заклад із півстолітньою історією – вже з новою покрівлею, якісними внутрішніми комунікаціями та яскравим фасадом. Нині у розпалі – роботи на першому поверсі, повідомив голова Дніпропетровської облдержадміністрації Валентин Резніченко.  

«Енергоефективність, безпечність та комфорт – саме таких принципів дотримуємося, коли реконструюємо школи та дитячі садочки Дніпропетровщини. Адже діти мають виховуватись у сучасних умовах. Нині у Дніпрі оновлюємо одразу два дошкільні заклади. Усе – від дверей до покрівлі – там буде абсолютно новим», - сказав голова Дніпропетровської облдержадміністрації Валентин Резніченко. 

На другому поверсі дитсадка розмісяться чотири групи. Приміщення вже відремонтували – лишилось розставити меблі. Усі кімнати тепер – просторі, різнокольорові і теплі.

«Наш дитячий садочок поступово перетворюється на яскравий, сонячний і комфортний. Дуже радіємо таким змінам. Сподіваємось, що вже скоро тут знову лунатимуть дитячі голоси», - сказала завідувачка дитсадка №165 Надія Бєлова.

Ще дві групи, медичний пункт, музична зала, пральня та кухня будуть на першому поверсі. Наразі там триває капітальний ремонт. Підрядники укладають кахлі, фарбують стіни, встановлюють світильники.

Взялися й за облаштування території. Незабаром там обладнають шість сучасних ігрових майданчиків з гойдалками та пісочницею.

 «Дуже гарним став дитсадок, тепер чекаємо, коли його відкриють. Бо у нашому районі зараз працює лише декілька садочків, і ті переповнені», - сказала мама трирічного Артема Ганна Веселатова. 

«Дві мої донечки ходили до сусіднього дитсадка, а молодшого сина хочу записати до «Сонячного». Йому ще немає року, але вже треба стати у чергу. Дуже подобається, як змінився садочок. Думаю, дітям там буде зручно та тепло», - сказала мама 11-місячного Михайла Ганна Юнкевич.

У дитсадку «Сонячний» буде 6 груп – одна ясельна та п’ять для дошкільнят. Заклад зможе прийняти 120 малюків.

У Дніпрі реконструюють дитсадок №165

Півстолітня будівля вже з яскравим термомодернізованим фасадом,..

 новими вікнами та покрівлею

 «Наш дитячий садочок поступово перетворюється на яскравий, сонячний і комфортний», - завідувачка дитсадка №165 Надія Бєлова

На другому поверсі ремонт вже завершили

 Ігрові кімнати – різнокольорові,..

 …світлі…

та просторі

 «Дуже гарним став дитсадок, тепер чекаємо, коли його відкриють», - мама трирічного Артема Ганна Веселатова

 Нині у розпалі ремонт на першому поверсі

 Тут будуть ігрові, медпункт, музична зала,  кухня та пральня

«Дуже подобається, як змінився садочок. Думаю, дітям там буде зручно та тепло», - мама 11-місячного Михайла Ганна Юнкевич

Дитсадок «Сонячний» зможе прийняти 120 дітей

Завантажуємо ще
Outdated Browser
Для комфортної роботи в Мережі потрібен сучасний браузер. Тут можна знайти останні версії.
Outdated Browser
Цей сайт призначений для комп'ютерів, але
ви можете вільно користуватися ним.
67.15%
людей використовує
цей браузер
Google Chrome
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
9.6%
людей використовує
цей браузер
Mozilla Firefox
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
4.5%
людей використовує
цей браузер
Microsoft Edge
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
3.15%
людей використовує
цей браузер
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux