Опубліковано 12 червня 2019 року, 17:00

На Дніпропетровщині запустили сервіс із пошуку роботи для медиків

Роботодавці пропонують, лікарі обирають. І навпаки. Для медпрацівників Дніпропетровщини запустили сервіс із пошуку роботи. На ньому можна створити резюме чи просто переглянути вакансії. Усе – безкоштовно. Новинку презентували на нараді департаменту охорони здоровя облдержадміністрації.

«У третю неділю червня відзначаємо День медичного працівника. Нині на Дніпропетровщині – 60 тисяч людей, які щодня рятують життя. Хочу привітати кожного – лікаря, медичну сестру, санітарку, інтерна, - зазначив перший заступник голови Дніпропетровської облдержадміністрації Олег Кужман. - Сервіс з пошуку роботи – це наше нововведення для інтернів. Молоді лікарі зможуть обрати, у якій лікарні та на якій посаді вони хочуть працювати». 

 Новий сайт – ідея департаменту охорони здоров’я Дніпропетровської ОДА.

«Питання пошуку роботи актуальне в будь-якій професії. Зокрема, й для медиків. Лікарі прагнуть знайти хороше місце, а роботодавці – кваліфікованого спеціаліста. Щоб допомогти їм, створили сервіс із пошуку роботи. Це нова модель взаємодії медиків та закладів охорони здоров’я», – сказала директорка департаменту охорони здоров’я Дніпропетровської ОДА Наталія Будяк.

Принцип сервісу простий: лікар чи медперсонал, який шукає роботу, реєструється й подає резюме. Роботодавець може ознайомитись зі списком кандидатур та підібрати працівника, а також розмістити свої вакансії. Усе – безкоштовно.

 «Вже наприкінці червня я завершую навчання, але поки що не знаю свого місця роботи. Дуже рада, що з’явилася така платформа. На сайті зможу не тільки дізнатися про вільні вакансії, а й познайомитися з роботодавцем», – розповіла інтерн, акушер-гінеколог Ольга Єргієва. 

Подавати вакансії можуть лікарні зі всієї Дніпропетровщини. Це стосується як державних, так і приватних закладів. Свої пропозиції уже опублікувала Дніпропетровська обласна клінічна офтальмологічна лікарня.

«Цього року випускаємо понад 730 студентів-лікарів. Завдяки цій веб-платформі кожен інтерн заздалегідь зможе познайомитися з усіма можливими вакансіями, поспілкуватися з керівництвом, дізнатися про детальні умови праці. Зрештою – обрати оптимальний для себе варіант», – сказав перший проректор Дніпропетровської медичної академії Ігор Шпонька.

Сервіс працює на базі сайту департаменту охорони здоров’я Дніпропетровської ОДА. Ознайомитись із ним можна за посиланням.

«Питання пошуку роботи актуальне в будь-якій професії. Зокрема, й для медиків», - директорка департаменту охорони здоров’я Дніпропетровської ОДА Наталія Будяк

Новий сервіс презентували на нараді департаменту охорони здоров’я

«Сервіс з пошуку роботи – це наше нововведення для інтернів. Молоді лікарі зможуть обрати, у якій лікарні та на якій посаді вони хочуть працювати», - перший заступник голови Дніпропетровської облдержадміністрації Олег Кужман

 На порталі можна створити резюме та переглянути вакансії

  «Вже наприкінці червня я завершую навчання, але поки що не знаю свого місця роботи. Дуже рада, що з’явилася така платформа», - інтерн, акушер-гінеколог Ольга Єргієва

 Подавати вакансії можуть лікарі зі всієї Дніпропетровщини

«Завдяки цій веб-платформі кожен інтерн заздалегідь зможе познайомитися з усіма можливими вакансіями, поспілкуватися з керівництвом, дізнатися про детальні умови праці», – перший проректор Дніпропетровської медичної академії Ігор Шпонька

Нині на Дніпропетровщині – 60 тисяч медпрацівників

Завантажуємо ще
Outdated Browser
Для комфортної роботи в Мережі потрібен сучасний браузер. Тут можна знайти останні версії.
Outdated Browser
Цей сайт призначений для комп'ютерів, але
ви можете вільно користуватися ним.
67.15%
людей використовує
цей браузер
Google Chrome
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
9.6%
людей використовує
цей браузер
Mozilla Firefox
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
4.5%
людей використовує
цей браузер
Microsoft Edge
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
3.15%
людей використовує
цей браузер
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux