Опубліковано 25 лютого 2019 року, 12:30

АТОвець Роман Зіненко презентував у Дніпропетровській ОДА свою другу книгу

«Війна, якої не було. Хроніка Іловайської трагедії». У Дніпропетровській облдержадміністрації АТОвець Роман Зіненко презентував свій новий двотомник. Книга – про  трагічні події на Сході України у серпні 2014 року. На творчу зустріч із письменником завітали бійці та небайдужі містяни.

«Вкотре відкриваємо двері для відвідувачів, щоб провести не нараду, а просто поспілкуватись з людьми на актуальні теми. Цього разу проводимо творчу зустріч із Романом Зіненко. Він -  учасник бойових дій, який презентує свою нову книгу про Іловайські події», - сказала радник голови Дніпропетровської облдержадміністрації Ольга Горб.

«Хроніка» складається з двох частин. Перша книга охоплює події з 7 по 24 серпня 2014 року. Тоді бої точилися як у самому місті, так і навколо нього. Другий том присвячений періоду з 25 по 31 серпня. Від Дня незалежності – до відходу українських військових з Іловайська.

 «У книзі я не викладав своїх субєктивних думок. Це – хроніка подій, яка ґрунтується на спогадах понад сотні бійців та офіцерів, безпосередніх учасників Іловайської трагедії. Це мій внесок для збереження памяті про наших побратимів», - розповів автор книги Роман Зіненко.

Завітала на презентацію книги директор школи №123 Ірина Гашерифова. Жінка каже – у «Війні, якої не було» йдеться і про їх загиблого випускника Дениса Томиловича.

«Із Романом Зіненко знайомі з того часу, як вийшла його перша книга «Іловайський щоденник». В обох він згадує нашого випускника Дениса, якого я особисто навчала. Він загинув під Іловайськом, тому ця тема для нас дуже болюча», - зізналась Ірина Гашерифова.

 У Дніпропетровській ОДА презентували книгу «Війна, якої не було»

Творчі зустрічі в адміністрації – вже гарна традиція

 «Вкотре відкриваємо двері для відвідувачів, щоб провести не нараду, а просто поспілкуватись з людьми на актуальні теми. Цього разу проводимо творчу зустріч із Романом Зіненко», - сказала радник голови Дніпропетровської облдержадміністрації Ольга Горб

 На презентації – бійці та небайдужі містяни

 Книга – про  трагічні події на Сході України у серпні 2014 року.

 Її автор Роман Зіненко – учасник АТО

 «Це мій внесок для збереження пам’яті про наших побратимів», - розповів Роман Зіненко

Двотомник ґрунтується на спогадах бійців та офіцерів, які безпосередньо брали участь в Іловайськіх подіях

 «У книзі згадується наш загиблий випускник Денис Томилович. Тому ця тема для нас дуже болюча», - зізналась директор школи №123 Ірина Гашерифова

 «Війна, якої не було. Хроніка Іловайської трагедії» - вже друга книга автора


Завантажуємо ще
Outdated Browser
Для комфортної роботи в Мережі потрібен сучасний браузер. Тут можна знайти останні версії.
Outdated Browser
Цей сайт призначений для комп'ютерів, але
ви можете вільно користуватися ним.
67.15%
людей використовує
цей браузер
Google Chrome
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
9.6%
людей використовує
цей браузер
Mozilla Firefox
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
4.5%
людей використовує
цей браузер
Microsoft Edge
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
3.15%
людей використовує
цей браузер
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux