Цьогоріч в області збільшилося виробництво борошна, круп, ковбаси та масла
01.08
11:30
Написати листаВерсія для друку
За півроку підприємствам Дніпропетровщини вдалося суттєво збільшити обсяги виробництва харчових продуктів. Здебільшого - борошна, ковбаси, круп та вершкового масла, повідомили в управлінні агропромислового розвитку ДніпроОДА.

«Наші виробники продають свою продукцію не лише в області, а по всій країні. Більше того, вони активно працюють над розширенням ринків збуту та експортують товари за кордон. Відтак і об’єми виробництва постійно збільшуються», - пояснили в управлінні.

Порівняно з першим півріччям 2016-го, цьогоріч на 36% зросло виробництво масла, на 30% - круп, на 22% - ковбаси, на 20% - борошна, на 10% - молока.


Цьогоріч в області збільшилося виробництво борошна, круп, ковбаси та масла





АКТУАЛЬНІ ПРОЕКТИ
АРХІВ НОВИН
Погода
Погода уКиєві
Погода уДніпрі
Погода уКривому Розі
Погода уЗапоріжжі
Погода вОдесі

вологість:

тиск:

вітер:

вологість:

тиск:

вітер:

вологість:

тиск:

вітер:

вологість:

тиск:

вітер:

вологість:

тиск:

вітер: